Uitgereisd - Reisverslag uit Delhi, India van Marieke Holl - WaarBenJij.nu Uitgereisd - Reisverslag uit Delhi, India van Marieke Holl - WaarBenJij.nu

Uitgereisd

Door: Marieke

Blijf op de hoogte en volg Marieke

02 November 2012 | India, Delhi

Namaste!

Delhi is een gekkenhuis... Note to self: nooit meer een reis eindigen in Delhi. Er is veel te zien en te doen, maar na 5 weken reizen heb ik er de energie niet meer voor.

Ik kan hier maar moeilijk ademen, er hangt een soort combinatie van mist en smog in de lucht.

Ik wilde vandaag eigenlijk naar het fort gaan, maar ik denk dat ik daar door de drukte niet echt van zou kunnen genieten. Dat komt de volgende keer dus wel, net als alle andere toeristische attracties die ik vandaag had kunnen bezoeken...

Ik ben vandaag naar Connaught Place gelopen om te winkelen. Connaught Place bestaat uit 3 cirkels om elkaar heen, die onderling door straatjes verbonden zijn. Ideaal dus om enorm te verdwalen... Het duurde behoorlijk lang voordat ik na het shoppen de goede uitgang uit het doolhof had gevonden.

De rest van de middag en avond breng ik in mijn hotel door: beetjes slapen en bedenken hoe ik al mijn aankopen in die backpack krijg...

Ik ben er wel klaar voor om naar huis te gaan: een warme douche, kleren die door de wasmachine gewassen zijn en geen starende mannen meer.

Liefs, Marieke

• 02 November 2012 - 17:35

Marianne:

Relax nog even voor je weer in dat vliegtuig klimt..!! Goeie reis alvast!! liefs, Marianne
    Ps. 10 november reunie houden in Zwolle e.o.?! :)

• 03 November 2012 - 21:27

Suzan :

Ha Marieke,
    Erg euk hoor om alle verslagen te lezen, lijkt me ook wel zwaar al die meditatie en yoga. Die truck van het stil wisselen van been moet je mij ook maar eens leren. Wel weer fijn dat je straks weer gezellig bij de yogalessen in Bilthoven bent. Twee lessen alleen is toch wel een erg lange tijd. Was ook erg druk in `onze`hoek, moest zelfs op de voorste rij zitten. Heb wel mijn best om nieuwe vrienden te maken, is gedeeltelijk gelukt (sommige vallen toch wel mee). Had tijdens de pauze een echt foute keus van tafel gemaakt en kon er daarna met niemand over praten. Maar gelukkig ben jij er de volgende keer weer! Groetjes Suzan